Avtorske pravice

Avtorska zaščita ali druga oblika zaščite intelektualne lastnine se v zakonsko dovoljenem okviru nanaša na vso vsebino spletne strani Društva za širjenje filmske kulture KINO!. Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati. © Društvo za širjenje filmske kulture KINO!

Varstvo osebnih podatkov

Podatke, ki jih boste posredovali, Društvo za širjenje filmske kulture KINO! ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Obravnavani in uporabljani bodo zaupno, za našo evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem bodo vaši podatki skrbno varovani. Ko dostopite do naše spletne strani se določeni podatki kot so IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere dostopate, shranijo na naš strežnik in sicer so ti podatki uporabljeni zgolj za naše statistične obdelave in so uporabljani anonimno. Naša spletna stran uporablja »piškotke«.  Če se boste odločili zavrniti uporabo »piškotkov« v svojem spletnem brskalniku je velika verjetnost, da naša spletna stran ne bo delovala pravilno in/ali ne boste imeli dostopa do dela njene vsebine.

Izključitev odgovornosti

Društvo za širjenje filmske kulture KINO! ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na spletni strani. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za kakršnokoli škodo, ki bi posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani, društvo ne sprejema odgovornosti. Društvo ne prevzema odgovornosti za vsebino in/ali pravilnost delovanja spletnih strani, na katere se sklicuje in povezuje naša spletna stran in katere so v upravljanju/lasti tretjih oseb.

Piškotki

Stran za osnovno delovanje uporablja naslednje piškotke:

 • PHPSESSID
  Namen: Hrani unikatni ključ za dostop do strežniške seje, v kateri se hranijo podatki košarice.
  Čas poteka: Seja
  Domena: e-kino.si
 • pll_language
  Namen: Hrani kratico jezika v katerem je stran trenutno prikazana, z namenom pravilnega zaznavanja jezika ob skriptnem klicu strežnika.
  Čas poteka: 1 leto
  Domena: e-kino.si