Hrvaška avtorica Ivona Juka v filmu mojstrsko predstavi 3 pretresljive, žalostne zgodbe, ki jih spretno preplete. Vsaka zgodba pripoveduje o tragediji posamezne osebe ali družine. Film spremlja tri ženske, ki se ukvarjajo s snemanjem ljubezenske nadaljevanke. Ena od njih je režiserka, druga je maskerka, tretja producentka. Režiserka Ives ima veliko dela, dodatno breme
je še skrb za njenega starega očeta, ki se sooča z Alzheimerjevo boleznijo. Tako je mlada režiserka na robu živčnega zloma, ampak ne zato, ker ga mora iskati po mestu, negovati poskrbeti, da je na varnem. Vse počne zato, ker se težko sooči z dejstvom, da bo kmalu izbrisana iz njegovih spominov. Njuna vez je močna, hči ne bi mogla živeti brez očeta, on pa ne bi mogel preživeti brez nje.

Ti me nosiš (Ti mene nosiš, Ivona Juka, 2015)

Naslednja zgodba prikazuje maskerko Lidijo, nervozno mati dveh hčerk, katerima ne dovoli videvanja z njunim očetom. Ker je predstavljena kot negativen lik, jo bistra in drzna hči Dora in mož, ki svoja dejanja obžaluje, popolnoma zasenčita. Hči ima velike sanje, želi postati trenerka kluba NK Dinamo, zato tudi sama veliko časa preživi ob videih z monologi trenerja, ki jih nato naduto prenaša na prijateljice. V njenem otroškem življenju ji manjka očetovska stran. Njen oče Vedran je velik ljubitelj pijače in drog, vendar se zaradi svojih hčera želi spremeniti. Tako kot v prvi zgodbi tudi tukaj hči ne more brez očeta, on pa ne brez nje. Predstavljen pa je nov pogled na družinsko ljubezen, ki je prav tako nerazdružljiva in lepa. Zgodba se konča s prizorom, ko zatežena žena odžene moža, hčerki pa skrivaj zbežita skupaj z očetom, saj z njim se počutita srečni.

Tretja zgodba se ovija okoli noseče producentke Nataše. Poročena je z nezvestim možem (ki jo vara z Lidijo iz prejšnje zgodbe) in njuna zveza je na robu prepada. Edina stvar, s katero se ubada, je njen otrok. Nataša je žalostna in neodločna ženska, a ko izve, da ima tumor na možganih in da bo kmalu umrla, se prične spreminjati. Kmalu se začne odvijati ljubezenska vez med njo in sinom njenega moža, ki ga ima z neko drugo žensko. Ko Nataša zve, da jo je varal z Lidijo, se odloči prepustiti celotno imetje njegovemu sinu, sama pa da odpoved v službi in odide.

Vse tri zgodbe izhajajo iz nuje, da potrebujemo sočloveka.